Berekenen · Vergelijken · Besparen

Besparen op uw autoverzekering premie

//Besparen op uw autoverzekering premie

Besparen op uw autoverzekering premie

De goedkoopste autoverzekering online berekenen

Besparen op uw autoverzekering premieBij het vergelijken van verschillende verzekeraars is het eenvoudig om een goedkopere aanbieder te kiezen. U ziet namelijk direct hoeveel uw nieuwe premie exact zal gaan kosten. Na het invullen van een aantal vragen zoals uw kenteken, schadevrije jaren en meer, ziet u direct wat uw premievoordeel is. De goedkoopste autoverzekering berekenen is dus niet zo ingewikkeld en kan al binnen één minuut online. Om nu direct de goedkoopste autoverzekering online te berekenen kijkt u eenvoudig op deze vergelijking pagina voor de beste autoverzekeraars. Toch zijn er wel een aantal punten waar u op dient te letten. Hiermee garandeert u zich dat uw goedkope autoverzekering ook echt de goedkoopste keus blijft.

Bespaartips

Om van verschillende voordelen te profiteren hoeft u alleen de volgende punten na te gaan. Denk er wel om dat uw autoverzekeraar vaak verschillende criteria hanteert om u ook van de laagste premiekorting te voorzien. Dit kunnen bijvoorbeeld uw daadwerkelijke schadevrije jaren zijn. Dit in vergelijking met een onjuist aangegeven hoeveelheid aan opgebouwde schadevrije jaren. Soms wordt er namelijk bij het online aanvragen van een nieuwe autoverzekering een onjuist aantal schadevrije jaren opgegeven. Dit kost u uw premievoordeel welke natuurlijk wel terug betaald moet worden. Totdat uw autoverzekeraar uw juiste aantal schadevrije jaren binnen heeft, betaalt u dus eigenlijk minder dan u werkelijk hoort te voldoen. De verzekeraar zal het premieverschil gewoon verrekenen met uw eerstvolgende nota’s. Denk er dus om dat u uw exacte aantal opgebouwde jaren doorgeeft. Daarnaast kunt u eenvoudig profiteren van verschillende premievoordelen door de volgende punten.

 • Uw schadevrije jaren
 • Profiteren via internetvoordeel
 • Extra bundelkorting
 • Eventuele ledenvoordeel
 • En meer

Voordeligste autoverzekering premie

Om te profiteren van de voordeligste autoverzekering premie zijn er verschillende punten die bijdragen aan een extra premievoordeel. Het is sterk afhankelijk van uw persoonlijke keuze en welke voordelen de verzekeraar aanbiedt. Het is daarom van belang dat u meerdere autoverzekeraars online vergelijkt. Dit kan in uw voordeel werken om de voordeligste aanbieders te selecteren. Kijk direct via onze vergelijking pagina welke aanbieders het best bij u passen. Na een gedegen vergelijking kunt u de beste en bovenal goedkoopste autoverzekering online afsluiten. Heeft u hulp nodig bij uw autoverzekering online vergelijken? Geen probleem. Vraag een aanbod op maat aan en wij gaan kosteloos de beste deal voor u na en laten het direct aan u weten.

2017-02-08T14:21:43+01:00 Autoverzekering berekenen|3 Reacties

3 Comments

 1. Leendert 21 januari 2015 om 10:52 - Antwoorden

  Zeer nuttig en goed informatie!

 2. Jeroen 25 mei 2016 om 05:42 - Antwoorden

  Het is slim om jaarlijks je autoverzekering onder de loep te nemen. Autoverzekeraars kunnen namelijk de premies en voorwaarden veranderen, waardoor een andere verzekeraar interessanter kan zijn. Ook door de verschillende bonus-malusregelingen kan ieder jaar een andere verzekeraar goedkoper zijn.

 3. Lucien van Autoroadshow 5 december 2016 om 16:32 - Antwoorden

  Zou persoonlijk niet vertrouwen op internet voordeel, voordat je het weet gaat het net als via vliegtickets. Dan bekijk je een paar verzekeringen en opeens de volgende dag is alles 20 euro duurder.. Uitkijken dus! voor de rest goede informatie.

  Groeten, Lucien (Autoroadshow Blogger)

Geef een reactie